Dialog usluge

Kroz dugogodišnju praksu iskusili smo da je svaki korisnik jedinstven u smislu strukture kadrova, organizacije i poslovnih procesa što u konačnici zahtjeva jedinstveni IT sustav. Pri razvoju poslovnih rješenja prema zahtjevu korisnika primjenjujemo provjerenu Oracle metodologiju. Primjenom ove metodologije osiguravamo korisniku brzu i kontroliranu implementaciju njegovih zahtjeva zasnovanu na principu prototipa. U ranoj fazi razvoja dolazimo do prototipa aplikacije tako da korisnik već u ranoj fazi projekta može „doživjeti“ aplikaciju. Za „ne-poslovne“ aplikacije primjenjujemo agile metodologiju razvoja softvera. Po potrebi dizajniramo, projektiramo i proizvodimo elektroničke uređaje s ciljem integracije u jedinstveni IT sustav.

Implementacijom vlastitih poslovnih rješenja postižemo optimum u troškovima, rokovima i funkcionalnostima. Bez obzira na visoku razinu fleksibilnosti naših postojećih rješenja često se javlja potreba za prilagodbom. Tako nadopunjena i prilagođena rješenja se kontinuirano unaprjeđuju na osnovu korisnikovih potreba.

Prilikom implementacije kod korisnika često se susrećemo s postojećim informatičkim rješenjima koja uspješno integriramo i povezujemo u jedinstvenu cjelinu u svrhu optimizacije poslovnih procesa. Raspon integracije ide od povezivanja uređaja do integracije kompleksnih informatičkih sustava drugih proizvođača.

Za korisnike koji nemaju potrebu posjedovati vlastiti informatički sustav nudimo najam vlastitih rješenja kao usluga (saas) bilo na našim serverima ili „oblaku“ (cloud). Korisniku nudimo stalni pristup aplikaciji na koju se spaja putem mrežnog preglednika (ie, chrome, firefox), a održavanje, arhiviranje, unapređenje i o zakonskim promjenama mi vodimo brigu. Napominjemo da je moguće i ova rješenja dodatno prilagoditi krajnjem korisniku.

U dogovoru s korisnikom samostalno ili zajednički s njim preuzimamo cjelokupnu brigu o održavanju IT sustava bilo da se radi o našem softveru, računalnoj, mrežnoj opremi, telekomunikacijama i sistemskom ili tuđem softveru. Organiziramo kontinuirani nadzor rada informatičkog sustava, preveniramo radnje, nadogradnju i unaprjeđenje softvera, bilo da se radi o našem ili licenciranom sustavu. Nadgledamo i upravljamo vašom mrežom i telekomunikacijama, ali i brinemo o vašoj sigurnosti i arhivi. Također održavamo vašu opremu bilo da se radi o serverima, računalima, pisačima ili telekomunikacijskoj opremi, a po potrebi možemo i posuditi našu opremu dok se vaša ne vrati sa servisa.

Razvojem, implementacijom i održavanjem brojnih informatičkih rješenja iz raznih poslovnih područja nudimo korisnicima naše iskustvo na principu „najbolje prakse“ u rješavanju sličnih problema. Osim tog pristupa, ukoliko je potrebno, spremni smo zajedno s korisnikom potražiti inovativna i naprednija rješenja. Savjetovanje se također odnosi prema optimalnom odabiru i primjeni oracle, microsoft i open source tehnologija. Pomažemo pri odbiru računalne i mrežne opreme, kao i ostalih hardverskih i softverskih komponenti drugih proizvođača.